Over ons

Wij zijn de familie Egelmeer en sinds mei 2012 hebben wij in Dreumel een mesterij van voornamelijk vleesrunderen en schapen.

Wij houden onze dieren op een diervriendelijke manier. De runderen staan op potstal en de schapen lopen zoveel mogelijk buiten in het weiland.

Dat bracht ons op het idee een boerderijwinkel te beginnen met als doel een kwalitatief hoogwaardig stukje vlees te verkopen voor een vriendelijke prijs. Dit kunnen wij doen omdat wij werken zonder tussenkanalen, zodoende een hoge kwaliteit maar bereikbaar voor iedereen.

Het product is altijd vers aangezien het vlees direct wordt verwerkt en ingevroren.
* Wij voegen geen geur- kleur of smaakstoffen toe.

Het assortiment hebben wij uitgebreid met varken – kip – konijn – kalkoen. We houden zelf wel wat kippen uit hobby maar dat is niet genoeg om te verkopen, de kipproducten nemen wij af bij een bedrijf waar wij achter de producten kunnen staan. Zij leveren hun producten aan ons met het ‘beter leven’ keurmerk.

Varken kopen we in van de slachterij in Druten, konijn en kalkoen kopen wij van bevriende leveranciers om zodoende ook hiervan de beste kwaliteit te kunnen leveren.

* Onze winkel is open op dinsdag t.m. vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur, en op zaterdag van 09.00 uur tot 16.00 uur

Onze volledige contactgegevens zijn:
Vlees Kopen Online / Boerderij de Meerheuvel
Meerheuvelweg 1A
6621 KT Dreumel
0487-507374
info@vleeskopenonline.nl

KvK: 74553461

Menu