Vacuüm verpakken

Het vlees wordt voor u afgesneden, gewogen en direct vacuüm verpakt en ingevroren.

Voordelen van vacuüm verpakken:

  • Het product blijft langer vers (ook in uw koelkast ) en neemt minder plaats in dan gewoon verpakt.
  • Al de sappen worden behouden en dit bevordert de malsheid omdat tijdens het bewaren van het vlees in het vacuüm het rijpingsproces door gaat.
  • U hoeft niet meer over te pakken, het product kan rechtstreeks de vriezer in.
  • Waarborgt de hygiëne.
  • Ontdooien gaat zonder verlies van vocht en geeft geen geurtjes af.

Opmerkingen:

Omdat de lucht /zuurstof uit de verpakking wordt onttrokken kan het product van kleur veranderen. Dit is normaal en daarmee kunt u ook zien dat er geen kleurstoffen of conserveringsmiddelen zijn toegevoegd. Zodra je de verpakking open knipt, en er daardoor weer lucht bij komt, komt de normale kleur weer terug.

Verpakking pakket

Als wij bezorgen met eigen koelauto’s worden uw producten afgeleverd in een kartonnen doos of plastic zak.

Koelbox

Als wij bezorgen met een gewone auto dan willen wij er zeker van zijn dat ook dan onze producten perfect bij u aankomen en daarvoor gebruiken wij speciale koeldozen (EPS) Dit is een soort piepschuim / foam en de doos is water- en vochtafstotend, is uitstekend isolatiemateriaal en 100% recyclebaar. Concreet bestaat EPS qua volume slechts voor 2% uit polystyreen en voor 98% uit lucht.

Ice Pack XL

Het vlees wordt tijdens het transport gekoeld met Ice Pack XL. Dit zijn losse vellen gemaakt van materiaal dat uitsluitend geschikt is voor gebruik met levensmiddelen. Er komt geen smeltwater vrij tijdens ontdooien en koelt de producten tot 12 / 24 uur. Is vele malen herbruikbaar en hygiënisch, milieuvriendelijk en kan bij het huishoudelijk afval worden gedeponeerd.

Menu